Zoek

Over ons

Het verhaal van Bakkerij van Iersel

Bakkerij van Iersel is als familiebedrijf vanaf 1946 actief met het bakken van brood en banket producten in Tilburg en omstreken.  

met momenteel 14 winkels en diverse afnemers als bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven zijn we een begrip in Tilburg. In onze bakkerij staat de ambachtelijke bereiding nog steeds centraal.

Walther en Jos van Iersel zijn de oprichters van ons mooie familiebedrijf waar het allemaal mee begon aan de Veldhovering in Tilburg. Waar we tot de dag van vandaag nog steeds trots op zijn.

Walther en Jos van Iersel en de eerste winkel aan de Veldhovering in Tilburg

In 2010 heeft dochter Mieke van Iersel dit prachtige familiebedrijf overgnomen en ging zij samen met toen ruim 100 medewerkers de toekomst in met de ambitie door te blijven groeien in Tilburg en omstreken.

In 2024 heeft Bakkerij van Iersel met trots een eervolle vermelding mogen ontvangen van stichting Gouwe Peerke voor onze jarenlange balangeloze steun aan de Stichting Tilburgse Voedselbank.

Deze eervolle vermelding hebben wij mogen ontvangen omdat de Voedselbak Tilburg al jaren dagelijks gratis bij ons broden komen ophalen om te verwerken in hun pakketten voor gezinnen die dit goed kunnen gebruiken. Wij zijn enorm trots dat wij op deze manier ons steentje bij kunnen dragen. 


Vanaf 2024 heeft ons mooie familiebedrijf Bakkerij van Iersel een nieuwe huisstijl en logo,  langzaam zijn de eerste veranderingen zichtbaar aan het worden zoals onze vernieuwde webshop. Hieronder presenteren wij met trots ons nieuwe logo.