Zoek

Klantenkaart

Spaar mee met Bakkerij van Iersel

voor lekkers uit de bakkerij!

Per euro die je uitgeeft aan brood, gebak of iets anders lekkers uit onze bakkerij, ontvang je 1 spaarpunt. Het spaartegoed van jouw spaarpas wordt direct vermeld op de kassabon. Via je kassabon ben je goed op de hoogte van het saldo.

Bij 250 punten op je spaarpas ontvangt je vanuit de winkel een cadeaubon/waardebon ter waarde van €5,00.

Deze cadeaubon/waardebon is in te wisselen op ons gehele assortiment. 

In alle Bakkerij van Iersel winkels kun je een klantenkaart aanvragen, punten sparen en inwisselen.

Bij het aanvragen van de klantenkaart kunt u direct meedoen en begint het sparen gelijk voor u!

Hoe werkt het?

Sparen met de klantenkaart is snel en simpel. Bij elke aankoop die u doet laat u voor het afrekenen uw klantenkaart zien. Via de barcode op de achterzijde van de kaart wordt uw klantennummer gescand. Op deze manier worden uw aankopen via ons punten systeem bijgehouden.

Per euro spaart u 1 punt. De spaarpunten worden automatisch opgeteld en bij het behalen van 250 punten krijgt u een waardebon van €5,- te besteden in één van onze winkels. Op uw kassabon ziet u wat uw puntentotaal is, zo weet u direct op u in aanmerking komt voor de waardebon. Daarnaast geeft deze kaart u de mogelijkheid op extr aanbiedingen en ludieke acties.

Stocard app

Een portemonnee vol pasjes, daar hebben we allemaal 'last' van. Maar als je ze eruit haalt, sta je in de winkel met lege handen. Er is een simpele oplossing voor. Zet je pasjes in een app op je telefoon. Want die heb je (bijna) altijd bij je! In de app Stocard verzamel je al je klantenpassen bij elkaar op je telefoon. Het is niet moeilijk. Je downloadt de app, vindt Bakkerij van Iersel, scant je klantenpas en klaar! Zo mis je nooit meer spaarpunten.

Aanbieding

Met onze klantenkaart kun je gebruik maken van onze extra aanbieding! Iedere week hebben wij een wisselende klantenkaart aanbieding. Je kan alleen gebruik van deze aanbieding maken als je een klantenkaart hebt en bij hebt op het moment van aankoop.